Bucate alese

Bucate alese

Ce se intampla la BAIN-MARIE ?

Incalzirea intr-un vas cu apa fierbinte, la BAIN-MARIE, este modul cel mai delicat de preparare a alimentelor precum ouale sau cremele de oua si ciocolata. In aceasta situatie, ele nu fierb propriu-zis, nu se ard si nu se coaguleaza. Pentru bain-marie se toarna 2 degete de apa  intr-un vas. Deasupra se aseaza un vas de metal in asa fel incat fundul vasului sa nu atinga suprafata apei - doar aburii ce se ridica incalzesc alimentele din vasul de deasupra ( vezi foto ).
Daca preparati adesea creme pentru desert, creme de torturi sau ciocolata topita, se recomanda achizitionarea unei instalatii speciale de bain-marie ( vezi foto ).

1 comentarii:

Anonim spunea...

salut lume

am gasit un site de socializare interesant
cu oameni care poti tine o discutie civilizata aici este www.wzy.ro
puteti incerca mi una mi-a placut :)

my webpage: turism in tara

Trimiteți un comentariu

Parerea dumneavoastra:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by MARIUS B. | Bloggerized by AdSense - Premium Blogger Themes | https://www.google.com/adsense/