Bucate alese

Bucate alese

Ciorba ostaseasca

Pentru 4 portii de ciorba sunt necesare urmatoarele ingrediente :

  • 400 grame picioare de porc
  • 100 grame taitei
  • 100 grame smantana
  • 400 ml bors
  • 50 ml ulei
  • 20 grame sare
  • 2 grame piper
  • 4 grame boia
Timp de preparare : 10 minute
Timp de gatit : 60 minute
Se recomanda ca picioarele de porc sa fie fierte intr-un vas sub presiune, intrucat se reduce timpul la jumatate, iar fierberea este completa.

MOD DE PREPARARE :



1. Picioarele de porc se curata, se spala bine, se despica in doua, apoi se pun la fiert in apa rece cu putina sare, se ia spuma care se formeaza in urma fierberii si se fierb la flacara mica.





2. Taiteii se prajesc in jumatatea din cantitatea de ulei, apoi separat, in restul de ulei, se caleste boiaua, se rastoarna peste taitei, apoi se adauga zeama in care au fiert picioarele.






3. Cand picioarele de porc sunt fierte, se scot separat, se indeparteaza oasele, carnea se taie fasii, apoi se pune in supa cu taitei.






4. Se condimenteaza totul cu sare si piper, se adauga borsul fiert separat, apoi se drege cu smantana. Ciorba se serveste fierbinte.





POFTA BUNA !

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Parerea dumneavoastra:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by MARIUS B. | Bloggerized by AdSense - Premium Blogger Themes | https://www.google.com/adsense/