Bucate alese

Bucate alese

Cotlete de porc cu ceapa

Pentru 4 portii savuroase de cotlete de porc cu ceapa avem nevoie de :
- 600 grame cotlet de porc
- 400 grame ceapa
- 50 ml ulei
- 1/2 legatura de patrunjel
- 20 grame  sare
- 2 grame piper
- 4 grame boia dulce
- 2 grame curry
Timp de preparare: 10 minute
Timp de gatit: 30 minute



MOD DE PREPARARE :

1. Intr-o farfurie se pun toate condimentele, dupa care se adauga uleiul si se amesteca pana la omogenizarea si dizolvarea lor.


2. Cotletele se aseaza intr-o tava, se ung pe toate partile cu sosul de condimente din farfurie, apoi se introduce tava in cuptorul incins la 180°C (pozitia 4), pentru aproximativ 25 minute.


3. Se curata si se spala ceapa, apoi se taie in inele de 7-8 mm grosime, dupa care se incalzeste intr-o tigaie, cu sosul de condimente ramas, iar la final se adauga patrunjelul verde tocat marunt.


4. Carnea de la cuptor se serveste fierbinte, asezata pe inelele de ceapa calite.
Sfaturi practice:
Cotletele nu trebuie sa fie foarte groase, iar pentru a deveni mai fragede, in timpul coacerii la cuptor pot fi stropite cu putina apa sau vin.


POFTA BUNA !
























0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Parerea dumneavoastra:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by MARIUS B. | Bloggerized by AdSense - Premium Blogger Themes | https://www.google.com/adsense/