Bucate alese

Bucate alese

Parjoale de Pui

Pentru 4 portii de parjoale de pui sunt necesare urmatoarele ingrediente :

  • 400 grame piept de pui
  • 2 oua
  • 50 grame smantana
  • 50 grame pesmet
  • 30 grame faina
  • 1 lamaie
  • 100 ml ulei
  • 20 grame sare
  • 5 grame piper

Timp de preparare : 20 minute
Timp de gatire : 15 minute




MOD DE PREPARARE :


  1. Pieptul de pui se apala, se curata de pielite si se taie bucati, apoi se trece prin masina de tocat carne de 2 ori.
  2. Intr-un vas se amesteca pana la omogenizare pesmetul, galbenusurile de ou si smantana, se adauga carnea, se condimenteaza totul dupa gust si se amesteca bine.
  3. Pasta de carne se portioneaza in bucati de marimea dorita, acestora li se dau forme la alegere, cu grosimea de maxim 1 cm.
  4. Formele obtinute se stropesc cu zeama de lamaie, se trec prin faina, apoi se rumenesc usor pe ambele parti intr-o tigaie cu ulei incins.



SFAT : 
Formele trebuie infainate bine pe toate partile, dar scuturate bine de surplusul de faina, deoarece faina in exces se va arde in uleiul incins, schimband gustul si aspectul parjoalelor de pui.

POFTA BUNA !

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Parerea dumneavoastra:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by MARIUS B. | Bloggerized by AdSense - Premium Blogger Themes | https://www.google.com/adsense/