Bucate alese

Bucate alese

Pastrav umplut

Ingrediente necesare pentru 4 portii de pastrav umplut :

  • 4 pastravi
  • 200 grame ciuperci din conserva
  • 200 grame branza de vaci
  • 1 ou
  • 30 ml ulei
  • 20 grame sare
  • 2 grame piper
  • 2 grame boia dulce
Timp de preparare : 15 minute
Timp de gatit : 30 minute

MOD DE PREPARARE :
  1. Se amesteca intr-un vas, branza de vaci cu ciupercile bine scurse din conserva si cu oul, apoi se condimenteaza cu sare si piper.
  2. Pastravii se curata, se spala, se eviscereaza, dupa care li se scoate sira spinarii, se pun pe o hartie absorbanta, apoi se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.
  3. Cu amestecul de branza si ciuperci se umple fiecare peste, iar fiecare pastrav in parte se inveleste cu o folie de aluminiu stropita pe interior cu ulei si boia.
  4. Toti pastravii infasurati astfel se aseaza intr-o tava cu 200 ml apa, care apoi se introduce in cuptorul incins la 180°C pentru  circa 30 minute.

Sfaturi practice:
Pastravii se pot face si fara folia de aluminiu, cu conditia sa fie eviscerati pe spate si sa fie prinsi cu scobitori dupa ce au fost umpluti.

POFTA BUNA !

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Parerea dumneavoastra:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by MARIUS B. | Bloggerized by AdSense - Premium Blogger Themes | https://www.google.com/adsense/