Bucate alese

Bucate alese

Salata de pui cu broccoli

Cuthney-ul de mango indulceste aceasta salata de pui colorata si condimentata cu broccoli proaspat si paste in forma de panglica.


Pentru 4 portii de salata avem nevoie de aceste ingrediente :
  • 200 grame tagliatelle sau paste mici
  • 350 grame buchetele mici de broccoli
  • 2 lingurite rase pasta de curry iute, sau mai putin iute
  • 3 linguri rase chutney de mango, fructul tocat marunt
  • 1 lingura otet din vin alb
  • 150 ml iaurt natural
  • 150 ml smantana
  • 1/4 lingurita rasa de sare
  • Piper negru proaspat macinat
  • 350 grame pui fiert taiat cuburi
  • 1 ceapa rosie, curatata si tocata marunt
  • 1 ardel rosu, fara seminte si taiat in fasii subtiri2 linguri fulgi de migdale, prajite putin
Timp de preparare : 20 minute
Timp de gatire: 15 minute

MOD DE PREPARARE:

  1. Se fierb pastele ( vezi ABC-ul Bucatariei : prepararea pastelor ), adaugand broccoli in ultimele 3 minute de fierbere. Se toarna intr-o strecuratoare, se clatesc bine sub jet de apa rece si de scurg bine.
  2. Intre timp se amesteca intr-un castron pasta de curry, chutney-ul si otetul. Se adauga iaurtul, smantana, sarea si putin piper dupa care se amesteca pentru a se obtine sosul.
  3. Se pun pastele si broccoli intr-un castron mai mare, se toarna deasupra jumatate din sos si se amesteca bine. Se adauga puiul, ceapa, ardelul rosu si restul de sos si se amesteca din nou.
  4. Se scoate salata pe un platou, se presara migdalele prajite deasupra si se serveste.
    POFTA BUNA !

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

    Parerea dumneavoastra:

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
    Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

     
    Design by MARIUS B. | Bloggerized by AdSense - Premium Blogger Themes | https://www.google.com/adsense/