Ingrediente necesare pentru 2 portii :
- 60-80 grame cartofi
- 75 grame morcovi
- 75 grame radacina patrunjel
- 10 grame unt
- 10 grame gris
- 10-50 grame paine uscata
- 600 ml apa
- 1/2 lingurita frunze de patrunjel tocat
MOD DE PREPARARE :
- Morcovii si patrunjelul se curata, se spala si se dau pe razatoarea de zarzavat. Se pun la fiert cu apa timp de 25–30 minute la foc mic. Se strecoara, iar zeama se pune din nou la fiert impreuna cu cartofii taiati in cuburi mici.
- Cand cartofii sunt aproape gata, se adauga grisul si se mai lasa la fiert pana se fierb cartofii. Se adauga untul si patrunjelul tocat.
- Aceasta supa se serveste fierbinte, cu paine prajita sau uscata la cuptor.
POFTA BUNA !
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu
Parerea dumneavoastra: