Bucate alese

Bucate alese

Ciorba de ciolan de porc

Pentru 4 portii cu ciorba de ciolan de porc avem nevoie de urmatoarele ingrediente:
  • 400 grame ciolan de porc
  • 30 grame faina
  • 50 grame ceapa
  • 50 grame cartofi
  • 50 grame morcovi
  • 50 grame telina
  • 50 grame ardei gras
  • 50 grame orez
  • 2 oua
  • 30 ml otet
  • 30 ml ulei
  • 20 grame sare
Timp de preparare : 15 minute
Timp de gatit : 60 minute
MOD DE PREPARARE:
  1. Se spala ciolanul si se taie in 4 bucati, apoi se fierbe in apa rece cu putina sare, indepartand spuma.
  2. Legumele se curata, se spala si se taie dupa preferinta in bucati mai mici, dupa care se pun la calit intr-o tigaie cu ulei pana se inmoaie putin.
  3. Orezul se spala si se lasa 10 minute la inmuiat in apa rece, apoi se scurge de apa si se pune la fiert alaturi de ciolan, dupa care se adauga legumele calite.
  4. Intr-un castron se pun galbenusurile cu faina, se amesteca, se adauga apoi otetul, iar cand ciorba este gata, se condimenteaza si se drege cu acest amestec.
POFTA BUNA !

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Parerea dumneavoastra:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by MARIUS B. | Bloggerized by AdSense - Premium Blogger Themes | https://www.google.com/adsense/