Bucate alese

Bucate alese

Paste cu crab la cuptor

Supa de homar sau de creveti creeaza un sos cremos si bogat de fructe de mare, care acopera carnea de crab, macaroanele si legumele in acest gratin instant.
Pentru 4 portii avem nevoie de urmatoarele ingrediente:
  • 250 grame macaroane scurte
  • 350 grame amestec de legume congelate
  • Piper negru proaspat macinat
  • 200 grame carne crab, proaspata sau din conserva, scursa
  • 400 grame supa de homar sau de creveti din conserva
  • 300 grame smantana degresata
  • 60 grame branza Gruyere sau parmezan, rase
  • Felii de lamaie pentru ornat
Timp de preparare: 15 minute
Timp de gatit: 30 minute
MOD DE PREPARARE :
  1. Se incinge cuptorul la 200°C. Se fierb macaroanele ( vezi ABC-ul Bucatariei - fierberea pastelor ), adaugandu-se legumele congelate in ultimele 2 minute ( de fierbere ). Se scurg si se clatesc bine.
  2. Se pun macaroanele si legumele intr-un vas mare de placinta, uns cu ulei. Se condimenteaza cu piper, apoi se aseaza deasupra carnea de crab.
  3. Se toarna supa de homar sau de creveti din conserva impreuna cu smantana intr-o cratita si se fierb la foc moderat, amestecand. Se da la foc mic si se lasa circa 1 minut, apoi se toarna sosul peste carnea de crab. Se presara deasupra branza Gruyere sau parmezanul.
  4. Se coace amestecul in centrul cuptorului circa 20-30 minute, sau pana se rumeneste. Se orneaza cu feliile de lamaie si se serveste.

POFTA BUNA !

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Parerea dumneavoastra:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by MARIUS B. | Bloggerized by AdSense - Premium Blogger Themes | https://www.google.com/adsense/