Bucate alese

Bucate alese

Pui cu legume si naut

Carnatul italian pepperoni da un gust picant acestei retete complete de legume si naut, cu pui prajit ca ingredient final.
Pentru 4 portii de pui cu legume si naut avem nevoie de :

  • 125 grame de carnat pepperoni, feliat subtire
  • 1 ceapa mijlocie, tocata fin
  • 1 catel de usturoi zdrobit
  • 350 grame varza verde tocata
  • 250 grame morcovi decongelati si taiati rondele
  • 450 grame fasole rosie sau neagra din conserva, clatita si scursa
  • 450 grame naut din conserva, clatit si scurs
  • 400 grame rosii din conserva
  • Piper negru proaspat macinat
  • 4 X piept de pui, dezosati, prajiti
Timp de preparare : 25 minute
Timp de gatit : 30 minute
MOD DE PREPARARE :
  1. Se incinge o tigaie mare 1 minut la foc moderat, se pune carnatul pepperoni si se prajeste 5 minute, amestecand. Se scoate cu o spumiera si se scurge pe un servet de hartie.
  2. Se pune ceapa in tigaie si se prajeste 3 minute, amestecand din cand in cand. Se adauga usturoiul si se mai prajeste 3 minute, sau pana se moaie ceapa, apoi se adauga varza, morcovii, fasolea, nautul, rosiile, putin piper negru si se fierb.
  3. Se pune pieptul de pui peste fasole si legume. Se acopera si se tin la foc mic circa 15 minute sau pana se incalzeste puiul. Se adauga carnatul si se mai incalzeste 3 minute.
  4. Se serveste cu paine integrala proaspata.
POFTA BUNA !

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Parerea dumneavoastra:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by MARIUS B. | Bloggerized by AdSense - Premium Blogger Themes | https://www.google.com/adsense/