Bucate alese

Bucate alese

Tocanita din pulpa de vita si ardei

Pentru 4 portii de tocanita din pulpa de vita si ardei avem nevoie de urmatoarele ingrediente:
  • 500 grame pulpa de vita
  • 100 grame ardei kapia
  • 100 grame ardei grasi galbeni
  • 100 grame gogosari verzi
  • 100 ml suc de rosii
  • 100 grame ceapa
  • 3 catei de usturoi
  • 50 ml ulei
  • 20 grame sare
  • 2 grame piper
  • 5 grame boia iute
Timp de preparare : 15 minute
Timp de gatit : 60 minute




MOD DE PREPARARE :
  1. Carnea de vita se spala, se curata de pielite, apoi se taie in cubulete mici si se pune la calit intr-o tigaie, dupa care se adauga ceapa si usturoiul tocate marunt.
  2. Dupa ce carnea si ceapa s-au inmuiat, se condimenteaza cu sare, piper si boia iute, se adauga si sucul de rosii, dupa care se fierbe totul la foc mic, acoperit cu un capac, aproximativ 20 minute.
  3. Ardeii colorati si gogosarii se curata, se spala si se taie in cubulete mici, iar cand carnea de vita este aproape gata, se adauga in tigaie si se mai lasa pe foc inca 5 minute.
Sfaturi practice:
Pentru un gust mai bun si mai delicat, in aceasta tocanita se mai poate adauga la final si smantana. La  ardei se mai poate adauga si broccoli.




POFTA BUNA !

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Parerea dumneavoastra:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by MARIUS B. | Bloggerized by AdSense - Premium Blogger Themes | https://www.google.com/adsense/