Bucate alese

Bucate alese

Supa Goulash

Ingrediente necesare pentru 4 portii de supa Goulash :

  • 400 grame carne de vita
  • 100 grame ceapa
  • 100 grame morcovi
  • 100 grame patrunjel
  • 100 grame cartofi
  • 50 grame ardei gras
  • 100 grame rosii
  • 30 ml ulei
  • 1 ardei iute
  • 20 grame sare
  • 2 grame piper
  • 10 grame boia
Timp de preparare : 15 minute
Timp de gatit : 60 minute
MOD DE PREPARARE :
  1. Carnea se spala si se taie cuburi. Morcovul si patrunjelul se spala si se taie marunt. Ceapa se toaca fin si se caleste usor in ulei, apoi se pune boiaua.
  2. Peste ceapa se pun si cuburile de carne de vita, se condimenteaza cu sare si piper, se aduga ardeiul iute taiat feliute, rosiile tocate si se inabusa pana se inmoaie.
  3. Se adauga morcovul si patrunjelul tocat, cartofii taiati cubulete si circa 1 litru de apa.
  4. Vasul se acopera si se fierbe totul pana ce carnea si legumele sunt fierte bine. Se condimenteaza dupa gust, apoi se inlatura de pe foc.
  5. La servire se poate decora cu feliute de ardei iute.
Sfaturi practice :
Se recomanda sa se foloseasca o carne de vita mai tanara, pentru a fi mai frageda, iar cubuletele sa fie de marime relativ egala, pentru a fierbe in acelasi timp.

POFTA BUNA !

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Parerea dumneavoastra:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by MARIUS B. | Bloggerized by AdSense - Premium Blogger Themes | https://www.google.com/adsense/