Bucate alese

Bucate alese

Salata de sunca si cartofi dulci

Mustarul de Dijon aduce gustul Frantei in aceasta salata satioasa de sunca.
Pentru 4 portii de salata de sunca si cartofi dulci avem nevoie de urmatoarele ingrediente :

  • 500 grame cartofi dulci, curatati si taiati cubulete
  • 125  grame branza de vaci
  • 2 linguri rase de maioneza
  • 1 lingura rasa mustar de Dijon
  • 1/2 lingurita rasa zahar tos
  • 1/2 lingurita rasa de sare
  • 6 linguri iaurt natural
  • 300 grame sunca fiarta, taiata ca betele de chibrit
  • 250 grame varza alba, tocata marunt
Timp de preparare : 15 minute
Timp de gatit : 15 minute
MOD DE PREPARARE :
  1. Se fierb cartofii dulci pana sunt gata, apoi se scurg bine. Se lasa deoparte sa se raceasca.
  2. Se pun branza de vaci, maioneza, mustarul de Dijon, zaharul, sarea si iaurtul intr-un robot de bucatarie si se amesteca pana se obtine o pasta omogena. Se pune amestecul intr-un castron mare.
  3. Se amesteca usor in sos cartofii, sunca si varza si se servesc.
Sfaturi practice :
Puteti sa inlocuiti cartofii dulci cu cartofi noi cand este sezonul lor.

POFTA BUNA !

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Parerea dumneavoastra:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by MARIUS B. | Bloggerized by AdSense - Premium Blogger Themes | https://www.google.com/adsense/