Mustarul de Dijon aduce gustul Frantei in aceasta salata satioasa de sunca.
Pentru 4 portii de salata de sunca si cartofi dulci avem nevoie de urmatoarele ingrediente :
- 500 grame cartofi dulci, curatati si taiati cubulete
- 125 grame branza de vaci
- 2 linguri rase de maioneza
- 1 lingura rasa mustar de Dijon
- 1/2 lingurita rasa zahar tos
- 1/2 lingurita rasa de sare
- 6 linguri iaurt natural
- 300 grame sunca fiarta, taiata ca betele de chibrit
- 250 grame varza alba, tocata marunt
Timp de gatit : 15 minute
MOD DE PREPARARE :
- Se fierb cartofii dulci pana sunt gata, apoi se scurg bine. Se lasa deoparte sa se raceasca.
- Se pun branza de vaci, maioneza, mustarul de Dijon, zaharul, sarea si iaurtul intr-un robot de bucatarie si se amesteca pana se obtine o pasta omogena. Se pune amestecul intr-un castron mare.
- Se amesteca usor in sos cartofii, sunca si varza si se servesc.
Puteti sa inlocuiti cartofii dulci cu cartofi noi cand este sezonul lor.
POFTA BUNA !
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu
Parerea dumneavoastra: