Bucate alese

Bucate alese

Muraturi - Principii de baza

În general, la muraturi se folosesc urmatoarele ingrediente :

  • telina cu frunze
  • usturoi
  • morcovi
  • arpagic
  • mere tari de toamna
Plus:
  • tulpini de marar uscat (1-2 legaturi la borcan de 10-15 litri)
  • 3-4 legaturi de cimbru uscat la borcan
  • hrean, 3-5 radacini la borcan
  • crengute visin verde circa 3-4 la borcan

Plus (pentru zeama ce va fierbe):
  • sare 1-2 linguri la 1 litru lichid
  • otet – daca e in otet muratura ne va trebui aproximativ 3-5 litri la 10-15 litri lichid
  • piper – circa 20 grame la un borcan de 10 litri
  • foi dafin – circa 10-15 foi pentru un borcan de 10 litri
  • boabe mustar – circa 2 linguri la borcanul de 10 litri
  • aspirina – 1 pastila pentru fiecare litru
  • conservant 10-20 grame la litru

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Parerea dumneavoastra:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by MARIUS B. | Bloggerized by AdSense - Premium Blogger Themes | https://www.google.com/adsense/