Bucate alese

Bucate alese

Spaghetti cu legume

Pentru aceste spaghetti cu legume avem nevoie de urmatoarele ingrediente :
  • 300 grame spaghetti
  • 200 grame dovlecei
  • 100 grame ardei rosu
  • 50 grame parmezan
  • 2 catei de usturoi, curatati si tocati
  • 30 ml ulei de masline
  • 20 ml sos de soia
  • 5 grame rozmarin
  • 5 frunze de busuioc
  • 20 grame sare
  • 2 grame piper alb
Timp de preparare : 10 minute
Timp de gatit : 35 minute
MOD DE PREPARARE :
  1. Pastele spaghetti se fierb in apa clocotita cu putina sare circa 10 minute, dupa care se scurg si se tin la cald.
  2. Intre timp, ardeii si dovleceii se spala, se sterg si se taie in rondele, se pun intr-un vas, se stropesc cu ulei, se condimenteaza cu sare, rozmarin si cu usturoiul  tocat, apoi se coc in cuptor aproximativ 15 minute.
  3. Pastele se amesteca cu parmezanul ras, sosul de soia si cu legumele coapte, apoi se pun toate intr-un vas termorezistent uns cu ulei si se lasa in cuptor pentru circa 10 minute.
  4. Cand sunt gata, se orneaza cu parmezan ras pe deasupra si cu frunze de busuioc verde tocat.
Sfaturi practice :
Legumele nu trebuie sa fie foarte bine coapte la cuptor, ci doar sa se inmoaie putin si sa se intrepatrunda cu aroma condimentelor. In caz contrar, se vor zdrobi cand se amesteca cu pastele.

POFTA BUNA !

2 comentarii:

Ramona Alina spunea...

Mmm...un deliciu:)

MARIUS B. spunea...

Da ! Intr-adevar foarte gustoasa . :):):)

Trimiteți un comentariu

Parerea dumneavoastra:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by MARIUS B. | Bloggerized by AdSense - Premium Blogger Themes | https://www.google.com/adsense/