Bucate alese

Bucate alese

Coacerea fursecurilor

Pentru coacerea fursecurilor vom avea in vedere urmatoarele sfaturi:
  • Daca doriti fursecuri cu o consistenta mai fainoasa, puteti inlocui o treime din cantitatea de faina cu amidon alimentar.
  • O metoda rapida pentru fursecuri este sa rulati aluatul fraged sub forma de rulada, sa-l tavaliti prin nuca pisata si zahar pudra si sa-l taiati in felii groase de circa 5 mm.
  • Fursecurile nu se lipesc  de formele cu care sunt stantate daca, inainte de a stanta fiecare fursec, se cufunda marginea formei in faina.
  • Fursecurile stantate devin fragede si isi mentin mai bine forma daca sunt asezate pe tavi racite si se pastreaza pe cat posibil la rece pana cand s-a racit grasimea continuta in aluat.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Parerea dumneavoastra:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by MARIUS B. | Bloggerized by AdSense - Premium Blogger Themes | https://www.google.com/adsense/