Bucate alese

Bucate alese

Carnati intepati

Pentru 4 portii de carnati intepati avem nevoie de :

  • 200 grame cabanos
  • 200 grame cascaval
  • 200 grame ciuperci
  • 2 oua
  • 50 grame faina
  • 100 ml ulei
  • 2 grame boia dulce
Timp de preparare : 10 minute
Timp de gatit : 10 minute
MOD DE PREPARARE :
  1. Cabanosul se taie in bucati de aproximativ 1 cm, cascavalul in cuburi de marimea cabanosului, iar ciupercile se curata, se spala si se scurg de apa.
  2. Pe betisoare scurte de frigarui se insira o bucata de cabanos, una de cascaval, o ciuperca, apoi din nou cascaval si cabanos, dupa care se condimenteaza cu boia dulce.
  3. Intr-un castron se amesteca ouale cu faina, apoi se imbraca foarte bine frigarurile de carnati, in Bechamelul format.
  4. Uleiul se pune pe foc intr-o tigaie, iar cand acesta este foarte incins, se pun frigarurile imbracate in Bechamel, rumenindu-se pe toate partile.
Sfaturi practice :
Se recomanda folosirea ciupercilor mici, deoarece nu trebuie indepartate piciorusele, iar dupa spalare, ciupercile trebuie foarte bine uscate.

POFTA BUNA !

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Parerea dumneavoastra:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by MARIUS B. | Bloggerized by AdSense - Premium Blogger Themes | https://www.google.com/adsense/