Pentru 4 portii de carnati intepati avem nevoie de :
- 200 grame cabanos
- 200 grame cascaval
- 200 grame ciuperci
- 2 oua
- 50 grame faina
- 100 ml ulei
- 2 grame boia dulce
Timp de gatit : 10 minute
MOD DE PREPARARE :
- Cabanosul se taie in bucati de aproximativ 1 cm, cascavalul in cuburi de marimea cabanosului, iar ciupercile se curata, se spala si se scurg de apa.
- Pe betisoare scurte de frigarui se insira o bucata de cabanos, una de cascaval, o ciuperca, apoi din nou cascaval si cabanos, dupa care se condimenteaza cu boia dulce.
- Intr-un castron se amesteca ouale cu faina, apoi se imbraca foarte bine frigarurile de carnati, in Bechamelul format.
- Uleiul se pune pe foc intr-o tigaie, iar cand acesta este foarte incins, se pun frigarurile imbracate in Bechamel, rumenindu-se pe toate partile.
Se recomanda folosirea ciupercilor mici, deoarece nu trebuie indepartate piciorusele, iar dupa spalare, ciupercile trebuie foarte bine uscate.
POFTA BUNA !
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu
Parerea dumneavoastra: