Bucate alese

Bucate alese

Coacerea aluatului de pandispan

Coacerea pandispanului se face in urmatorul mod :

  • Aluatul de pandispan, se introduce intotdeauna in cuptorul incins in prealabil, pentru ca timpul de coacere sa fie cat mai scurt, iar acesta sa nu se usuce.
  • Compozitia trebuie introdusa imediat la cuptor, ca sa nu iasa aerul pe care-l contine.
  • Este de preferat sa coaceti pandispanul fara ventilator, deoarece curentul de aer risca sa usuce compozitia.
  • Nu introduceti in nici un caz 2 tavi deodata, deoarece timpul de coacere se prelungeste, iar prajitura iese mai uscata.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Parerea dumneavoastra:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by MARIUS B. | Bloggerized by AdSense - Premium Blogger Themes | https://www.google.com/adsense/