Bucate alese

Bucate alese

Tocana de legume cu orez

Pentru tocana de legume avem nevoie de urmatoarele ingrediente :

  • 1 kg gogosari
  • 1 kg ceapa
  • 1 kg morcovi
  • 1 kg ardei kapia
  • 100 grame orez
  • 500 ml ulei
  • Sare dupa gust
  • Piper negru, boabe

MOD DE PREPARARE :
  1. Se coc ardeii kapia si gogosarii. dupa ce se racesc putin, se curata de pielita, cotor si de seminte.
  2. Morcovii se curata si se taie in 4 pe lung.
  3. Ceapa se curata si se taie marunt, dupa care se caleste putin in ulei. 
  4. Gogosarii , ardeii kapia si morcovii se dau prin masina de tocat si se pun la fiert in restul de ulei, impreuna cu ceapa calita. Se fierb toate la foc mic. 
  5. Se pune sare dupa gust si cateva boabe de piper.
  6. Orezul se fierbe separat in apa pana se moaie si se adauga la legume, la jumatatea fierturii.
Sfaturi practice :
Aceasta tocana de legume se poate face si fara orez.

POFTA BUNA !

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Parerea dumneavoastra:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by MARIUS B. | Bloggerized by AdSense - Premium Blogger Themes | https://www.google.com/adsense/