Bucate alese

Bucate alese

Sailor le gustoso

Pentru 4 portii de Sailor le gustoso avem nevoie de urmatoarele ingrediente:
  • 400 grame salam
  • 100 grame cascaval
  • 10 ml ulei
  • 20 grame faina
  • 10 grame boia dulce
Timp de preparare : 15 minute
Timp de gatit : 10 minute
MOD DE PREPARARE :
  1. Se taie salamul in felii groase de circa 7 mm si in numar egal felii de circa 2 mm grosime. Cascavalul se taie in baghete de 5-6 mm grosime si 4-5 cm lungime.
  2. In mijlocul fiecarei felii groase de salam se taie un orificiu putin mai mare decat grosimea baghetelor de cascaval.
  3. Baghetele de cascaval se imbraca in feliute subtiri de salam si se introduc in orificiile formate, in feliile groase de salam.
  4. Combinatiile astfel obtinute se tavalesc prin faina amestecata cu boia, se pun una langa alta intr-o tava unsa cu ulei si se introduc in cuptorul incins la 180°C pentru aproximativ 10 minute.
Sfaturi practice :
Se recomanda ca feliile groase de salam sa nu li se indeparteze membrana, pentru a nu se deforma in timpul coacerii.

POFTA BUNA !

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Parerea dumneavoastra:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by MARIUS B. | Bloggerized by AdSense - Premium Blogger Themes | https://www.google.com/adsense/