Pentru 4 portii de Sailor le gustoso avem nevoie de urmatoarele ingrediente:
- 400 grame salam
- 100 grame cascaval
- 10 ml ulei
- 20 grame faina
- 10 grame boia dulce
Timp de gatit : 10 minute

- Se taie salamul in felii groase de circa 7 mm si in numar egal felii de circa 2 mm grosime. Cascavalul se taie in baghete de 5-6 mm grosime si 4-5 cm lungime.
- In mijlocul fiecarei felii groase de salam se taie un orificiu putin mai mare decat grosimea baghetelor de cascaval.
- Baghetele de cascaval se imbraca in feliute subtiri de salam si se introduc in orificiile formate, in feliile groase de salam.
- Combinatiile astfel obtinute se tavalesc prin faina amestecata cu boia, se pun una langa alta intr-o tava unsa cu ulei si se introduc in cuptorul incins la 180°C pentru aproximativ 10 minute.
Se recomanda ca feliile groase de salam sa nu li se indeparteze membrana, pentru a nu se deforma in timpul coacerii.
POFTA BUNA !
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu
Parerea dumneavoastra: