Necesar pentru 4 portii :
- 400 grame branza de oaie
- 4 felii de paine toast
- 50 grame morcovi
- 50 grame telina
- 50 grame ceapa
- 30 ml ulei
- 4 oua de prepelita
- 10 grame sare
- 10 grame concentrat de supa
Timp de preparare : 15 minute
Timp de gatire : 30 minute
MOD DE PREPARARE :
- Branza de oaie se taie in doua, jumatate din ea se framanta si se imparte in patru castronele rezistente la foc, iar cealalta jumatate se taie in cubulete.
- Painea toast se taie in bucati mici, se imparte peste branza din castronele, iar in fiecare vas se sparge, deasupra, cate un ou de prepelita, dupa care le introducem la cuptor.
- Ceapa, morcovul si telina se feliaza mai fin, apoi se pun la fiert, impreuna cu concentratul de supa si uleiul, iar cand sunt fierte se adauga cubuletele de branza si se mai tin pe flacara pana ce acestea se topesc in lichid.
- Dupa ce branza si painea din cuptor s-au rumenit, deasupra lor se pun legumele din supa, dupa care se toarna supa.
- Supa trebuie adaugata direct pe masa de servire, pentru a nu se inmuia foarte tare crutoanele de paine formate in castronel.
POFTA BUNA !
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu
Parerea dumneavoastra: